INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “PROJECTE DE COOPERACIÓ AL NEPAL”

PROJECTE DE COOPERACIÓ AL NEPAL

Després de mesos intensos de treball i de veure la realitat sobre el terreny, el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona – COAATT, conjuntament amb la Fundació Tarragona Unida, Namlo Europa i la Universitat Jaume I de Castelló, estan impulsant un projecte de cooperació a la població de Dhuskun, al Nepal.

José Luis Hernández, vocal del COAATT, va viatjar una setmana sencera a aquesta zona, allunyada de les rutes de l’alpinisme, per comprovar quines necessitats té la població. I ara, fet l’estudi a fons, hi ha sobre la taula el projecte de construcció d’un edifici multifuncional que donarà cobertura a les mancances dels habitants del municipi.

Per aconseguir conscienciar a la població del problema que es viu al Nepal i per donar a conèixer tot el projecte, la seu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona va acullir una exposició, formada per diversos panells informatius, que ho explicaren tot. Panells que encara es poden veure al vestíbul del Col·legi.

Ara el projecte de construcció està pendent del seu finançament. El terreny ja està comprat i la mà d’obra serà local però falten els diners per la compra de material i la resta d’abastiments. L’edifici multifuncional és una part de l’aportació solidaria de Tarragona al Nepal i una altra part arriba per part dels alumnes del Col·legi de les Dominiques que està agermanat amb l’escola de Dhuskun.

A l’acte d’inauguració hi ha assistit el President del COAATT, Julio Baixauli; i el President de la Fundació Tarragona Unida, Adolf Quetcuti, que ha presentat l’acte.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari