Cooperació solidaria

Edifici agrícola pel grup de dones ChemaDevi a la comunitat de Dhuskun (Nepal) (2011)

Edifici agrícola pel grup de dones Chema Devi a la comunitat de Dhuskun (Nepal) (2011)

 

Objecte: A la comunitat de Dhuskun s’han creat dos grups d’alumnes que van acabar els tres nivells d’educació d’adults. Actualment estan aprenent a cultivar gingebre i cafè orgànic i tenen la necessitat d’ajut per a la construcció d’un edifici —caseta agrícola— a la que li puguin donar una utilitat polivalent. Han de poder emmagatzemar i processar la seva producció, preparar els productes per a la seva comercialització, espai d’oficina per a l’administració dels treballs i suficient espai addicional per poder-hi fer classes d’aprenentatge i reunions de la comunitat agrícola.

Col·labora: La Universitat Jaume I de Castelló, a través de l’oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, amb la concessió de l’ajut en la 4a convocatòria d’ajudes de cooperació universitària al desenvolupament.

Dhuskun: Com la capital del país, Katmandú, està situada a la zona de Bagmati i més concretament al districte de Sindhupalchok. La ciutat més propera es Barabishe a la riba del riu, on es deix la via principal i es comença l’ascens a peu per la muntanya direcció est nord est.

FOTOGRAFIES

Be Sociable, Share!