CAMPANYA DE NADAL DEL COAATT 2012

Poster-Nadal.-2013

“Un dibuix per al teu Rei!”

El COAATT organitza la campanya de nadal preparant els actes infantils, que com cada any, vol ser punt de trobada del col·lectiu i familiars.

La Fundació Tarragona Unida convoca als fills, filles, nets i netes d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació del Col·legi de Tarragona.

Seguirem enguany la modalitat 1 dibuix x 1 regal, que entregaran els Reis Mags, el dia 6 de Gener de 2013 a 2/4 d’1 del migdia al COAATT, a cada nen personalment.

El 2013 es celebrarà l’any internacional de la Cooperació en l’esfera de l’Aigua, amb l’objecte de sensibilitzar a la població en general sobre les oportunitats per l’enfortiment de la cooperació i els reptes que representa la gestió de l’aigua, aquest be tant preuat, davant les demandes d’accés, repartiment i subministre d’aquest recurs.

Si bé la UNESCO, a la seva manera, defensa la diplomàcia en matèria de recursos hídrics, des de la Fundació Tarragona Unida, a través d’una nova edició del Recull de dibuix de Reis, proposem i confiem en que puguin ser els nens, que vulguin participar, els qui mostrin, amb la seva “diplomàcia” infantil i de manera gràfica, la visió del que representa per a ells l’aigua en les seves vides o el que pot representar per la població en general.

 Un dibuix per al teu Rei!

Tema:

“L’aigua, font de vida”

Festa del Dia de Reis: El matí del 6 de gener, els Reis Mags reben tots els nens i nenes del col·legi, i visiten la Fundació “La Muntanyeta” (Associació Prov. de Paràl·lisi Cerebral)

Bases Dibuix de Reis 2013

Plantilla Dibuix Reis 2013

 

 

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *