EXPOSICIÓ PROJECTE DE COOPERACIÓ AL NEPAL

Ara farà aproximadament un any que l´ONG NAMLO EUROPA i la Fundació TARRAGONA UNIDA van decidir unir forces per col·laborar plegades en l’execució d’un projecte de desenvolupament a la comunitat agrícola de DHUSKUN al Nepal.

Durant aquest temps s´ha treballat per tal d´ aconseguir que el somni del grup de dones Chema Devi de la comunitat de Dhuskun es fes realitat: disposar d´un edifici on poder reunir-se, rebre formació i emmagatzemar i vendre els seus productes agrícoles.

Fa uns mesos el col·legiat Sr. Jose Luis Hernández Osma va viatjar com a voluntari a aquesta comunitat i va conèixer de primera mà als seus habitants i la seva realitat.

El passat dimarts 9 d´octubre, ell mateix ens va explicar l´experiència viscuda a la comunitat de Dhuskun i els treballs sobre el terreny que va realitzar. Acompanyat de l´alpinista catalana Magda Nos, la primera dona de l´Estat Espanyol que va aconseguir un “8.000” i “alma mater” de l´ong Namlo Internacional, varem tenir l´oportunitat de descubrir la feina que durant 13 anys ha estat duen a terme en aquestes comunitats remotes del Nepal i que li va impulsar a deixar-ho tot per dedicar-se en cos i ànima a aquest projecte solidari.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari