Apunts Bàsics d’Accessibilitat

El contingut d’aquesta publicació, de la fundació COAATT, està clarament enfocada a establir una base fiable que pugui servir d’origen i empenta per a facilitar el camí i recerca d’informació més àmplia i detallada, ja sigui en la reglamentació vigent així com en les diverses publicacions tècniques existents en l’àmbit de l’accessibilitat.

No ha estat voluntat ni pretendre aportat noves idees sobre el que es o representa per a moltes persones l’accessibilitat. Però, d’una forma resumida s’ha intentat recollir i tractar diferents aspectes per intentar fer entendre de forma clara i senzilla, el significat d’aquesta característica de l’entorn que tenim tant a prop i que tan ens afecta a tothom. Això, acompanyat de detalls tècnics que tenen a veure amb cadascun dels àmbits on l’accessibilitat s’ha de tenir molt en compte a l’hora de dissenyar o reformar els diferents espais i edificis d’una ciutat.

Amb aportacions d’aquesta mena, com es la intenció d’aquests apunts, podem fer que l’accessibilitat es tingui en consideració i sigui tractada amb la importància i respecta que es mereix. Aconseguint així que hi pugui haver menys “disharmonia” entre la diversitat funcional de les persones i el seu entorn més proper. Donat que, no em d’oblidar que son els espais –inadaptats- els que dificulten i limiten la mobilitat de les persones.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari