Apuntes Básicos de Accesibilidad

El contingut d’aquesta publicació, de la fundació COAATT, està clarament enfocada a establir una base fiable que pugui servir d’origen i empenta per a facilitar el camí i recerca d’informació més àmplia i detallada, ja sigui en la reglamentació vigent així com en les diverses publicacions tècniques existents en l’àmbit de l’accessibilitat.

No ha estat voluntat ni es volia aportat noves idees sobre el que es o representa per a moltes persones l’accessibilitat. Però, d’una forma resumida es recull i tracta diferents aspectes per intentar fer entendre, de forma clara i senzilla, el significat d’aquesta característica de l’entorn que tenim tant a prop i que tan ens afecta a tothom. Això, acompanyat de detalls tècnics que tenen a veure amb cadascun dels àmbits on l’accessibilitat s’ha de tenir molt en compte a l’hora de dissenyar o reformar els diferents espais i edificis d’una ciutat.

Amb aportacions d’aquesta mena, com es la intenció d’aquests apunts, podem fer que l’accessibilitat es tingui en consideració i sigui tractada amb la importància i respecta que es mereix. Aconseguint així que hi pugui haver menys “disharmonia” entre la diversitat funcional de les persones i el seu entorn més proper. Donat que, no em d’oblidar que son els espais –inadaptats- els que dificulten i limiten la mobilitat de les persones.

ACCÉS AL DOCUMENT:

https://issuu.com/coaatt/docs/q.t._apuntes_b_sicos_sobre_accesibilidad

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari